top of page

вт, 29.10

|

ul. "Okolovrasten pat" 265

ФУНКЦИОНАЛНО ТРЕНИРАНЕ - БЕСЕДА

Ще ви очакваме на 29 Октомври, точно в 20:00 часа в магазин BaseCamp на ул. Околовръстен път 265, за да си поговорим за ползите и радостта от движението :)

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
ФУНКЦИОНАЛНО ТРЕНИРАНЕ - БЕСЕДА
ФУНКЦИОНАЛНО ТРЕНИРАНЕ - БЕСЕДА

Час и място

29.10.2019 г., 20:00 ч. – 21:30

ul. "Okolovrasten pat" 265, ul. "Okolovrasten pat" 265, 1715 g.k. Mladost 4, Sofia, Bulgaria

За събитието

Движението е извор на радост и младост :) 

На 29 Октомври 2019 в магазин BaseCamp на ул. Околовръстен път 265 ще гостува кондиционният треньор на българския национален отбор по сноуборд – Паскал Дичев. С Паскал ще си говорим за това що е то функционално трениране, каква е разликата с фитнеса, защо тези тренировки имат силно ползотворно влияние върху тялото, мобилността и тонуса ни. Как функционалните тренировки се отразяват на ежедневния ни живот, на спортовете, които практикуваме – катерене, бягане, сърф или ски или сноуборд.

Паскал Дичев, съсобственик и треньор в MaxFit Lozenets, вече над 10 години се занимава активно с разработване и прилагане методите на функционалното трениране за всички възрастови групи. Работил е с професионални атлети като Александра Жекова (сноуборд крос), Радослав Янков (сноуборд PGS & PSL), Никола Абаджиев (сърф), Никола Чонгаров (ски алпийски дисциплини), Георги Моллов (ски крос), Мартин Чой (мото-спорт), Александър Бачев (кайт сърф) и други изявени спортисти.

Ще ви очакваме на 29 Октомври, точно в 20:00 часа, за да си поговорим за ползите и радостта от движението :) 

Споделете това събитие

bottom of page