НАШИТЕ УСЛУГИ

ЗДРАВЕ, АТЛЕТИЗЪМ, БАЛАНС

При нас може да практикувате функционални тренировки: кръгови, гимнастика, лека атлетика, силово кондициониране, кетълбел спорт, стречинг и мобилност, тренировки за дишане, TRX, бойни изкуства, както и подготовка за сърф и ски спорта.

Индивидуални тренировки

Движенията са съществена част от здравословния начин на живот. Намирайки Вашия експерт, който да Ви води към постигането на целите Ви, е най-лесния и удобен начин да се насладите на изминаването на този път. Така ще използвате времето и усилията си по най-пълноценния начин. 

Групови тренировки

Функционални тренировки, Kick-Box Cardio, Стречинг, TRX, Карате, Тае Бо, Джу Джитсу или Ланетика - Каквото и да изберете, в MaxFit ще намерите подходящата за Вас група, където да предизвикате себе си, да се раздвижите или просто да се забавлявате. 

Професионални атлети

Паскал Дичев (основател на MaxFit) и личен треньор на професионални атлети, като Александра Жекова, Никола Абаджиев, Радослав Янков, Мартин Чой, Георги Моллов, Никола Чонгаров и други. Ако сте достигнали плато в постиженията, свържете се с нас.

Спортни лагери

Всяка година MaxFit провежда изключително предизвикателни и забавни лагери на морето и в планината. Ако искате да предизвикате себе си, да се запознаете с нови и активни хора и да се докоснете до природата, разгледайте предстоящите ни събития.

Outdoor

С инициативата " Атлет Навън", MaxFit организира тренировки на открито по лека атлетика, както и разнообразни активности за всички възрастови групи с цел свързване с природата и връщане към естествените движения и заобикалящата ни среда.

Тренировки за деца

Индивидуални тренировки за деца без професионална насока, както и за деца, занимаващи се активно със спорт в определени спортни дисциплини. Тренирайки в MaxFit, Вашето дете ще може да развие основни качества като  - сила, издържливост, бързина, ловкост, гъвкавост, дисциплина, постоянство. 

Хранене

Съществуват безброй режими на хранене и в океана от информация губим фокус. Решението е да опростим нещата, за да работят оптимално за нашето здраве. Експертите на MaxFit ще Ви консултират за правилния хранителен режим, съобразен с Вашите цели. 

Тиймбилдинг

Искате да организирате тийм-билдинг за екипа си, да изненадате колегите си с вълнуващо преживяване, да повишите мотивацията и сплотеността на работния екип? MaxFit ще ви предложи незабрвими емоции, изпълнени с дръзки предизвикателства. 

БЛОГ

Информирайте се за последните тенденции във функционалното трениране,  здравословното хранене, движението като цяло, както и всички предстоящи събитя, организирани от MaxFit. 

ПОСЛЕДВАЙ НИ

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
apple store.png
google store.png