top of page

чт, 31.10

|

Sport Base Belmeken

Предсезонна Ски и Сноуборд Кондиционна клиника

Дългогодишния треньор на Националния отбор по Сноуборд, както и треньор на Националния отбор по Фристайл Ски Паскал Дичев, съвместно с треньора на Националния отбор по Ски Крос и дългогодишен състезател в ски-крос и алпийските ски Георги Моллов, ще подготвят за вас специализиран ...

Registration is Closed
See other events
Предсезонна Ски и Сноуборд Кондиционна клиника
Предсезонна Ски и Сноуборд Кондиционна клиника

Час и място

31.10.2019 г., 11:30 ч. – 03.11.2019 г., 18:50 ч.

Sport Base Belmeken, Bulgаria, 2790 Yakoruda, Bulgaria

За събитието

За пръв път в България ще се проведе Ски и Сноуборд кондиционна клиника за любителите на зимните Спортове с непрофесионална насока.

Дългогодишния треньор на Националния отбор по Сноуборд, както и треньор на Националния отбор по Фристайл Ски  Паскал Дичев, съвместно с треньора на Националния отбор по Ски Крос и дългогодишен състезател в ски-крос и алпийските ски Георги Моллов ще подготвят за вас специализиран 4 дневен тренировъчен лагер с теоретико-практическа насоченост за запознаване със спецификите на ски и сноуборд спорта.

В последните години Паскал работи с изявени спортисти като Александра Жекова, Радослав Янков, Петър Гьошарков,  Никола Чонгаров, Георги Моллов, Тони Черешаров, Владимир Попов, Стоян Варбанов, Теодора Пенчева, Никола Абаджиев, Ангел Карайотов, Мартин Чой и други. 

Дългогодишният опит на двамата като състезатели и треньори в ски и сноуборд дисциплините, ги мотивира  да споделят безценния натрупан през годините опит с цел подобряване възможностите на любителите спортисти и превенция от често срещани травми при практикуващите зимни спортове.

Двамата съвместно през 2018г. успешно проведоха първата по рода си Ски клиника Sagskiclinics за подобряване на техническите умения в карането на ски.

На събитието ще бъдат проведени 8 тренировки, съчетани с лекционна част. Ще се запознаете с последните световни научни изследвания и тенденции в тези дисциплини. Ще наблегнем на предсезонния период на подготовка, разделен на цикли и как се изграждат така нужните спорт специфични умения, които да ни помогнат да бъдем по-добри скиори / сноубордисти и да намалят рисковете от евентуални контузии. Ще изпълняваме специални упражнения под зоркия поглед на двамата плюс видео анализ и последваща диагностика.

Не случайно сме подбрали световно известното място за провеждане на предсезоннна подготовка, а именно Национална Спортна База Белмекен, приветствала не малко световни и олимпийски шампиони. Специалният дух на мястото ще допринесе за спортната обстановка и емоционална връзка с историята на спорта.

Цената с включени 4 нощувки, 5 тренировъчни дни, 8 тренировки, закуска обяд и вечеря, разходки, ползване на всички съоръжения на спортната база, басейн, сауна, лекционна част, видео анализ, измерване на мазнини, мускулна маса и други изследвания, както и създаване на личен профил на всеки участник, е в размер 650лв.

Местата са ограничени.

Срок за заплащане на капаро в размер на 50% : 30-ти септември. Можете да закупите събитието на цена от 600лв. при заплащане на цялата сума до 31.08.2019 

Споделете това събитие

bottom of page