top of page

пт, 20.09

|

Arkutino Family Resort - All Inclusive

Септемврийски спортен лагер - Аркутино

Разнообразни активности, планински и крайбрежни разходки, каране на сърф с гребло, гмуркане с маска в района на устието на р. Ропотамо, а за по-смелите подводен риболов с харпун, както и много други предизвикателства

Registration is Closed
See other events
Септемврийски спортен лагер - Аркутино
Септемврийски спортен лагер - Аркутино

Час и място

20.09.2019 г., 12:00 ч. Гринуич+3 – 23.09.2019 г., 11:00 ч. Гринуич+3

Arkutino Family Resort - All Inclusive, Arkutino, 8001 Arkutino, Burgas, Bulgaria

За събитието

Започва записването за традиционния септемврийски летен лагер на Аркутино, запазена марка за спортни центрове MaxFit.

Събитието ще се проведе на българското черноморие в местността Аркутино, резерват Ропотамо. Каним всички, които искат да се насладят на неповторимата красота на Странджа планина и страхотните плажове между Аркутино и Маслен нос да се впуснат в това приключение.

Лагерът включва много разнообразни активности, планински и крайбрежни разходки, каране на сърф с гребло, гмуркане с маска в района на устието на р. Ропотамо, а за по-смелите подводен риболов с харпун, както и много други предизвикателства. Няма да изневерим на традициите и ще запалим традиционния лагерен огън. Ще се потопим и докоснем до места където преди хиляди години са живели траките. Ще направим преход до природната забележителност Лъвската глава. Ще играем различни игри като всеки ще има възможност да покаже сила, ловкост, интелект и издръжливост.

Програмата на лагера включва тренировки сутрин и вечер от 08:00 и 18:00ч. и ще завърши с отборно състезание. За участниците ще има изненади, които ще бъдат включени за първи път в програмата на лагера.

Приключението, което сме ви подготвили започва на 20.09 и приключва на 23.09. Настаняването е в четири звездния хотел Аркутино Ризорт на базата all-inclusive + чадъри и шезлонги на плажа.

Цената на лагера с включено всичко е 330лв.. Крайният срок за заплащане на капаро в размер на 150лв. е 15.08.2019.

Всички участници ще получат подарък изненада!  

Споделете това събитие

bottom of page