top of page

пн, 15.06

|

Arkutino

Summer Sports Camp - St Thomas

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Summer Sports Camp - St Thomas
Summer Sports Camp - St Thomas

Час и място

15.06.2020 г., 19:00 ч. – 21.06.2020 г., 12:00 ч.

Arkutino, Arkutino, Bulgaria

За събитието

Бихме желали да ви поканим на традиционният летен спортен лагер MaxFit 2020. 

Взимайки участие в това приключение вие ще имат възможност да подобрите спортната си форма, да предизвикате себе си участвайки в разнообразни игри и състезания и да изградите нови приятелства и контакти. Събитието ще се проведе в местността Аркутино, резерват Ропотамо на българското черноморие. Мястото е избрано поради уникалните природни дадености комбиниращи девствената природа на Странджа планина и южната част на Черно море. Мястото е едно от последните незасегнати от сериозно човешко въздействие кътчета на юг от Бургас и предразполага за различни спортни и туристически активности, които са част от програмата на лагера. Всички участници ще имат възможност да се включат в разнообразни тренировки и игри, да се научат да карат сърф с гребло, да стрелят с лък, да ходят на въже, да пеят и танцуват край лагерния огън или на караоке парти като това е само малка част от всички възможности за активна почивка, които ще бъдат на разположение. 

Събитието ще се проведе в средата на месец юни между 14-21ви. Настаняването е в комолекс Свети Тома и е на базата all-inclusive. Цената при настаняване в двустайни апартаменти е 650лв. като са включени абсолютно всички разходи плюс чадъри и шезлонги на плажа. Срокът за плащане на 250лв капаро е 20.05. 

При наличие на свободни места след тази дата цената ще бъде по-висока с 10%. Ако имате допълнителни въпроси сме на ваше разположение. Тел: 0888236212, 0887971457

Споделете това събитие

bottom of page