top of page

#HomeGyra

Тренирай с индивидуална тренировъчна програма с личен треньор, изцяло съобразена с твоите нужди и цели.

Тренировъчния метод с пудовки на MaxFit HomeGyra®️ (“Домашна Гира”) е разработен по препоръка на Паскал Дичев, който е кандидат майстор на спорта с пудовки и сертифициран треньор по руската гиревой тренировъчна система с дългогодишен опит в движенията с пудовки.

We’re_perfect_together..png

Методът #HomeGyra

Тренировките с пудовки могат да се практикуват практически навсякъде.


От вас се изисква да се сдобиете с пудовка, като я закупите или я наемете от нас.

Разписваме индивидуална тренировъчна приграма с личен треньор, изцяло съобразена с личните ви нужди и цели, която програма постоянно адаптираме и променяме по време на тренировъчния процес.

Движенията са функционални, с дълги кинетични вериги от затворен тип, обхващат всички равнини на движение и са ориентирани към подобряване на позицията, общото физическо и психическо състояние на тялото.

Единственият уред, който се използва е пудовката, която наподобява гюле с дръжка, изработено от метал. Тренировките с пудовки може да се практикуват практически навсякъде - в зала, у дома, сред природата, което ги прави уникални и добре приложими в днешния забързан свят и състояние на домашна изолация. Минималистичният метод спестява време и ви дава възможност да поддържате и развивате спортната си форма у дома в рамките на 45 минути.

 

Ефектът от тренировките е постигане на мускулна еластичност, повишаване на издръжливостта, експлозивността, заздравяване на сухожилията, подобряване на координацията и общофизическото състояние.

Тъй като този метод е и кардио ориентиран, укрепва се и кардио-респираторната система, което го прави отлично средство за горене на мазнини и регулиране на излишното телесно тегло.

Тренировъчния метод с пудовки на МаксФит, който нарекохме HomeGyra (“Домашна Гира” ®️) изисква и изтисква от трениращия равни части сила, издръжливост и воля. Движенията с пудовки успешно се прилагат в кондиционирането и на състезатели от спортове като борба, MMA, бокс.

За по-добър контрол и обратна връзка на тренировъчния процес, препоръчваме да ползвате пулсомер, като споделяте графиката с резултатите от тренировката с ващия личен тренъор. Спортни центрове МаксФит работят с пулсомери #polar които можете да закупите от нас.

За повече информация:

0887 971 457

Вариант I

 • Наемате пудовка

 • 12 разнообразни тренировки

 • Наем на пудовка 10лв

 • Цена на кг. /пудовка закупена от нас 8лв.

   

 • Цена на пакета 150лв.

Вариант II

 • Наемате пудовка

 • 8 разнообразни тренировки

 • Наем на пудовка 10лв

 • Цена на кг. /пудовка закупена от нас 8лв.

   

 • Цена на пакета 120лв.

bottom of page