top of page
Снимка на автораEkaterina Plamenova

Ски, сноуборд и сърф подготовка

Актуализирано: 6.10.2019 г.

За пръв път в България ще се проведе Ски и Сноуборд кондиционна клиника за любителите на зимните Спортове с непрофесионална насока.

Дългогодишния треньор на Националния отбор по Сноуборд, както и треньор на Националния отбор по Фристайл Ски Paskal Dichev, съвместно с треньора на Националния отбор по Ски Крос и дългогодишен състезател в ски-крос и алпийските ски Georgi Mollov ще подготвят за вас специализиран 4 дневен тренировъчен лагер с теоретико-практическа насоченост за запознаване със спецификите на ски и сноуборд спорта.

В последните години Паскал работи с изявени спортисти като Александра Жекова, Радослав Янков, Мартин Чой, Никола Чонгаров, Георги Моллов, Тони Черешаров, Владимир Попов, Стоян Върбанов, Теодора Пенчева, Никола Абаджиев, Ангел Карайонтов и други.

Дългогодишния опит на двамата като състезатели и треньори в ски и сноуборд дисциплинете, ги мотивира да споделят безценния натрупан през годините опит с цел подобряване възможностите на любителите спортисти и превенция от често срещани травми при практикуващите зимни спортове.

Двамата съвместно през 2018г. успешно проведоха първата по рода си Ски клиника Sagskiclinics за подобряване на техническите умения в карането на ски.

На събитието ще бъдат проведени 8 тренировки, съчетани с лекционна част. Ще се запознаете с последните световни научни изследвания и тенденции в тези дисциплини. Ще наблегнем на предсезоненния период на подготовка, разделен на цикли и как се изграждат така нужните спорт специфични умения, които да ни помогнат да бъдем по-добри скиори / сноубордисти и да намалят рисковете от евентуални контузии. Ще изпълняваме специални упражнения под зоркия поглед на двамата плюс видео анализ и последваща диагностика.

Не случайно сме подбрали световно известното място за провеждане на предсезоннна подготовка, а именно Национална Спортна База Белмекен, приветствала не малко световни и олимпийски шампиони. Специалния дух на мястото ще допринесе за спортната обстановка и емоционална сръзка със световната историята на спорта.

Цената с включени 4 нощувки, 5 тренировъчни дни, 8 тренировки, закуска обяд и вечеря, разходки, ползване на всички съоръжения на спортната база, басейн, сауна, лекционна част, видео анализ, измерване на мазнини, мускулна маса и други изследвания, както и създаване на личен профил на всеки участник, е в размер 650лв.

Местата са ограничени.

Срок за заплащане на капаро в размер на 50% : 30-ти септември. Можете да закупите събитието на цена от 600лв. при заплащане на цялата сума до 31.08.2019



62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page